Matkalla kohti kevään kuntavaaleja

Kuntavaaleihin on enää muutama kuukausi aikaa ja vaalikampanjat alkavat vähitellen käynnistyä toden teolla. Minäkin olen vihdoin viimein avannut omat nettisivuni, joilla kerron vaaliteemoistani sekä jaan ajatuksiani politiikasta ja ajankohtaisista asioista. Sivut rakentuvat vähitellen ja lisää sisältöä on luvassa viikoittain.

Tulen kevään aikana jakamaan kirjoituksia jokaisesta esiin nostamastani vaaliteemasta, jotka kaikki oikeastaan kytkeytyvät yhteen ja samaan kokonaisuuteen – hyvään arkeen Espoossa. Kun arjen peruspalikat on kunnossa, jää aikaa keskittyä muuhun. Tämä peruspalikoiden kuntoon laittaminen on suurelta osin meidän kunnallispoliitikkojen työtä ja meidän tuleekin huolehtia siitä että kaikilla on jatkossakin varaa asua Espoossa, peruspalvelut toimivat ja kulkuyhteydet ovat hyvä. Lisäksi meidän tulee vaalia tämän ainutlaatuisen suurkaupungin tunnelmaa, jossa vilkas kaupunkielämä palveluineen yhdistyy vehreään luontoon (jonne usein vieläpä pääsee suoraan kotiovelta).

Haluan kampanjallani herättää myös ajattelemaan sitä, miten moni asia meillä on oikeastaan hyvin täällä Espoossa. Vaikka vaalien alla pitäisi aina puhua muutoksesta ja uusista tuulista, mielestäni tärkeää on myös nähdä ja arvostaa sitä mitä meillä jo on.

Tervetuloa mukaani matkalle kohti kuntavaaleja – tästä se alkaa.

Maria

1 thought on “Matkalla kohti kevään kuntavaaleja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *